0 Item

Vous n'avez pas d'articles dans votre panier.

clickOmeuble

Matelas et sommiers

Matelas et sommiers

Grille  Liste 

7 article(s)

Grille  Liste 

7 article(s)

Lattenbodem kopen: online bij Meubelklik.be

Voor een optimaal slaapcomfort is een goede lattenbodem essenstieel. Daarnaast werkt de lattenbodem mee met de matras. De gebogen latten veren mee en bieden actieve beweging als je beweegt tijdens je slaap. Bij Meubelklik vind je allerlei soorten lattenbodems, elk verkrijgbaar in verschillende maten. Op zoek naar een elektrische lattenbodem? De Classic lattenbodem is precies wat je nodig hebt. Deze verstelbare lattenbodem biedt dat tikkeltje extra bewegingsruimte en geeft je de mogelijkheid om verschillende zitposities aan te nemen. Dankzij de bijgeleverde afstandsbediening bepaal je zelf welke positie fijn aanvoelt. Toch liever een standaard lattenbodem? Bekijk dan zeker eens de Premiflex lattenbodem. Deze vaste lattenbodem is niet positioneerbaar, maar moet zeker en vast niet onderdoen voor een verstelbare lattenbodem. Deze budgetvriendelijke en uiterst stevige lattenbodem zorgt voor heerlijke slaapmomenten. Is je lattenbodem niet stevig genoeg? Probeer dan eens de Dream middenpoten voor extra stevigheid. Bij Meubelklik kan je een lattenbodem online kopen die voldoet aan je specifieke wensen en voorkeur.

Stevige lattenbodems aan malse prijzen

Binnen het assortiment van Meubelklik vind je vast en zeker de lattenbodem die je zoekt, dit aan een voordelige prijs. Je lattenbodem bestellen was nog nooit zo eenvoudig ls bij Meubelklik. 

Speciale kortingen en promoties

Een lattenbodem online kopen doe je eenvoudig en goedkoop bij Meubelklik. Breng eens een bezoekje aan onze outlet en geniet van allerlei kortingen. Wil je op de hoogte blijven van onze laatste nieuwe kortingen en promoties? Volg dan onze Facebookpagina en schrijf je in op onze online nieuwsbrief. Leuk weetje: bij je eerste aankoop ontvang je 2,5% korting!