0 Item

Vous n'avez pas d'articles dans votre panier.

clickOmeuble

Boomstamtafels
Filtre
Catégorie
  1. Kantoor
  2. Jardin
Prix
 1.  
  1324
  1324
Stijl
 1. Design (4)
 2. Eigentijds (4)
 3. Industrieel (4)
 4. Klassiek (4)
 5. Landelijk (4)
 6. Scandinavisch (4)

Grille  Liste 

4 article(s)

Grille  Liste 

4 article(s)

Boomstamtafel kopen: online op Meubelklik.be

Een unieke tafel, op maat gemaakt, welke interieurfanaat droomt daar nu niet van? Met deze boomstamtafels van Spot 44 wordt die droom werkelijkheid. In tegenstelling tot de meeste andere boomstamtafels op de markt is het blad van deze tafels gemaakt uit één massief stuk hout. Er komt dus geen druppel lijm aan te pas. Hoe lang de tafel ook is – en dat kan tot 480 cm! –, ze wordt altijd uit een stuk gemaakt. De vorm is ook erg natuurlijk gehouden: in de breedte blijven de welvende vormen van de boomstam behouden. De tafels variëren dan ook tussen zo'n 80 en 95 cm. Dat betekent ook logischerwijze dat elke tafel uniek is, niet alleen qua structuur, maar ook qua vorm. Een unieke boomstamtafel kopen online met een natuurlijke look & feel, dat doe je op Meubelklik.be!

Boomstamtafels in verschillende houtsoorten en donatie aan Trees for All

Voor elke tafel die gemaakt wordt, wordt een deel van de winst gedoneerd aan Trees for All, een Nederlandse stichting die bomen plant in de hele wereld. Elke boomstamtafel wordt bovendien geleverd met een certificaat, een soort van identiteitskaartje van de boom én bewijs van donatie aan Trees for All. De houtsoort, het land van herkomst, de leeftijd van de boom en de datum van productie van de tafel staan hierop vermeld. De tafels zijn beschikbaar in de volgende twee houtsoorten:

 • - Douglas: een van de hardste Europese naaldhoutsoorten. Deze boom groeit vooral in Frankrijk en Duitsland en is de belangrijkste houtsoort bij herbebossing. Een aantal van de stammen komen ook uit Noord-Amerika.
 • - Populier: houtsoort die ook groeit in Frankrijk en Duitsland, maar bijvoorbeeld ook in Canada.

De stammen worden lange tijd gedroogd vooraleer ze verwerkt worden. Zo wordt de werking van het hout tegengegaan. Met een doorzichtige coating wordt het blad optimaal beschermd.

Ga je de boomstamtafel op maat voor binnen of buiten gebruiken? Laat het ons zeker weten, zodat we de juiste soort coating kunnen gebruiken.

Twijfel je nog aan een boomstamtafel kopen online? Neem contact op en we beantwoorden je vraag.

Metalen poten volgens wens

Stevige boomstamtafels, die vragen om stevige metalen poten. Je kan kiezen tussen X- en U-vorm. Ook de kleur kan je zelf bepalen: naturel metaal (dit wil zeggen met zichtbare lasnaden), wit of zwart, of gelijk welke RAL-kleur die je wenst. Op die manier kan je een boomstamtafel kopen online die volledig naar jouw smaak is gemaakt.

Levering na afspraak, maatwerk op aanvraag

Elke tafel wordt 100% in Nederland en pas na bestelling gemaakt. Zo zorgen we ervoor dat er niet zonder reden bomen gekapt worden en dat elke boom omgetoverd wordt in een unieke tafel. Dat betekent ook dat je even moet wachten tot je tafel klaar is. Hou rekening met een levertermijn van 3 tot 4 weken. We leveren ze ook enkel in combinatie met een 'ready2use' optie: levering en plaatsing op het gelijkvloers en afvoer van de verpakking of met een extra toeslag voor op de eerste verdieping.

Wil je een andere hoogte of lengte? Stuur ons een e-mail met je wensen, en dan zorgen wij voor een boomstamtafel op maat.

Blijf op de hoogte

Bij Meubelklik kan je natuurlijk meer dan enkel een boomstamtafel kopen online. Je vindt er ook een ruime selectie stoelen, meubels voor de slaapkamer, verlichting, kantoorbenodigdheden en meer. Wil je op de hoogte blijven van de laatste promoties, nieuwste artikelen en de meest interessante blogposts? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een code voor korting op je eerste aankoop!