0 Item

Vous n'avez pas d'articles dans votre panier.

clickOmeuble

HORECA tafels
Filtre
Catégorie
Prix
 1.  
  47
  231
Stijl
 1. Eigentijds (14)
 2. Klassiek (5)
Couleur
 1. Noir (17)
 2. Blanc (16)
 3. Gris (9)
 4. Brun (2)
Revêtement
 1. Acier (4)
 2. Aluminium (6)
 3. Bois (18)
 4. Plastique (7)

Grille  Liste 

53 article(s)

Grille  Liste 

53 article(s)

Horeca tafels kopen: online bij Meubelklik.be

Op zoek naar tafels voor in je restaurant, taverne of café? Op Meubelklik.be vind je een ruim assortiment. Horeca tafels online kopen doe je in onze webshop voor je gemak en voor de scherpe prijzen: vanuit je zetel of aan je bureau bestel je eenvoudig en snel tafelpoten en tafelbladen voor je horecazaak.

In ons gamma vind je tafelpoten in verschillende kleuren en materialen: wit of zwart geverfd metaal, roestvrij staal, geborsteld staal, chroom. Ook hebben ze verschillende hoogtes: 110 cm, 75 cm en 45 cm. De hoogte 75 cm is de perfecte hoogte voor eettafels in snackbars, bistro’s, cafés en restaurants. Je kan ook kiezen tussen ronde en vierkante tafelpoten en kruistafelpoten. Heb je een horecatafel nodig voor binnengebruik of buitengebruik? Denk er op voorhand goed over na en maak de correcte keuze.

Ook wat betreft tafelbladen hebben we heel wat keuze. Let er wel op dat de tafelpoot compatibel is met het tafelblad. Zoek je naar een wit of zwart tafelblad? Rond, rechthoekig of liever vierkant? Uit spaanplaat, aluminium, kunststof of hout? Wat je ook kiest, al onze tafelbladen zijn duurzaam en degelijk. Lees ook zeker de beschrijving om te weten te komen of het tafelblad geschikt is voor gebruik binnen of buiten, zodat je de juiste keuze kan maken.

Heb je er al eens over nagedacht om verschillende kleuren van tafelbladen te combineren? Wees creatief en verras je klanten met een speelse of stijlvolle combinatie van tafelbladen, maar ook van decoratie zoals verlichting en verschillende soorten bijpassende stoelen. Neem zeker ook eens een kijkje tussen onze tafellampen en hanglampen.

Horeca tafels, tafelpoten en tafelbladen online aan scherpe prijzen

Ga je voor eigentijds of liever klassiek? De tafels in je horecazaak moeten natuurlijk weerspiegelen wie je bent en waarvoor je staat. Het is dan ook belangrijk om even goed stil te staan bij die keuze. Gebruik de filters in de linkerkolom om het gemakkelijker te maken. Je kan ook filteren op kleur (zwart, wit, grijs, bruin …) en materiaal (aluminium, hout, kunststof, metaal …), maar ook op prijs. Wil je genieten van hoeveelheidskorting? Dat kan! Wij hanteren steeds volumeprijzen. Daardoor kan je meteen je hoeveelheidskorting zien. Weet ook dat je ons steeds kan contacteren voor een afspraak in het geval van grotere projecten.

Uitzonderlijke promoties en kortingen

Horeca tafels online kopen doe je in alle rust bij Meubelklik. Geniet van hoeveelheidskortingen en hou ook de pagina outlet in het oog, waar je ook kan genieten van kortingen. Volg ons op Facebook en blijf zo op de hoogte van acties en promoties. Vergeet je niet in te schrijven op onze nieuwsbrief, want dan ontvang je 2,5% korting op je eerste bestelling!