0 Item

Vous n'avez pas d'articles dans votre panier.

clickOmeuble

Tafels op maat
Filtre
Catégorie
  1. Tables
  2. Kantoor
  3. Jardin
Prix
 1.  
  825
  1324
Stijl
 1. Design (4)
 2. Eigentijds (4)
 3. Industrieel (6)
 4. Klassiek (4)
 5. Landelijk (6)
 6. Scandinavisch (4)
Couleur
 1. Transparent (4)
 2. Multi (2)

Grille  Liste 

6 article(s)

Grille  Liste 

6 article(s)

Tafel op maat kopen: online op Meubelklik.be

Wil je graag een nieuwe, unieke tafel in je eetkamer of keuken? Dan ben je aan het juiste adres bij Meubelklik. Bij ons kan je een tafel op maat kopen online en dat in slechts enkele klikken. De tafel is het belangrijkste meubel in de eetkamer en misschien wel in het hele huis, want het is waar je als gezin en / of met vrienden samenkomt om gezellig te tafelen, verhalen te vertellen en plannen voor de toekomst te smeden. Je moet dan ook een tafel vinden die helemaal bij jou past. Wil je een unieke tafel op maat met een iets ruwere look?Een echte eyecatcher? Dan vind je bij Meubelklik boomstamtafels en steigerhouten tafels. Beide soorten tafels zijn beschikbaar in verschillende afmetingen: boomstamtafels van 80 tot 95 cm op 180 tot 480 cm en steigerhouten tafels van 100 cm op 140 tot 440 cm. Wil je toch een andere lengte of hoogte? Of een andere kleur onderstel? Ze worden ook allebei op maat gemaakt. Het volstaat om ons dan een mailtje te sturen met jouw wensen. We bezorgen je dan een prijsaanvraag en 3 tot 4 weken later leveren we jouw unieke, op maat gemaakte tafel.

Boomstamtafel of steigerhouten tafel?

Wil je een tafel op maat kopen online bij Meubelklik, dan kan je ervan op aan dat je een uniek meubel in huis haalt. Het tafelblad wordt namelijk met de hand gemaakt, of je nu kiest voor een boomstamtafel of een steigerhouten tafel. Hou je van de verweerde look van gebruikt hout? Kies dan een steigerhouten tafel, die bestaat uit gerecupeerde, schoongemaakte en geschuurde houten steigerplanken. Of heb je het meer voor een tafel met een tafelblad uit één stuk? Ga dan voor een boomstamtafel uit één massief stuk boomstam. Laat ons ook weten welke vorm en kleur de tafelpoten moeten hebben en we zorgen ervoor dat jouw tafel op maat helemaal naar jouw smaak gemaakt wordt.

Ontdek ons ruime aanbod meubelen

Naast een tafel op maat online kopen bij Meubelklik, vind je in ons aanbod ook stoelen, zetels, kasten en nog veel meer, in de stijlen landelijk, Scandinavisch, design of industrieel. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang steeds de laatste promoties en nieuwtjes. Volg ook onze de Tips van Eveline om leuke tips over meubels, interieur en trends te krijgen.